Online-programma: “Help, mijn ouders worden oud”

De stap-voor-stap aanpak met coaching door MOON om alles goed voor én met je hulpbehoevende ouders te regelen en voor meer rust & plezier in je eigen leven!

Je doet wat je kan voor je hulpbehoevende ouders maar voor je gevoel is er meer nodig…
✓  Je ouders vinden zelf dat het toch nog ‘prima’ gaat;
✓  Je wordt ongewild en onbewust steeds meer hun hulpverlener;
✓  Je ziet steeds meer op tegen de bezoekjes aan je ouders;
✓  Je weet niet waar je moet beginnen om de situatie te veranderen;
✓  Je bent bang dat je er zelf aan onderdoor gaat;
✓  Je twijfelt of je dit kan volhouden;
✓  Je voelt je schuldig.

Daarom heb ik dit online programma “Help, mijn ouders worden oud” voor jou ontwikkeld! 

Zodat je leert hoe jij je hulpbehoevende ouders echt kan helpen zonder er zelf aan onderdoor te gaan! 

Liefs,

Moon

burenservice

"Niet eens zo lang geleden wist ik ook niet hoe ik mijn werk kon combineren met de zorg voor mijn oude vader en voelde ik dat ik tekortschoot."

Hej, ik ben Moon, ik assisteer al vele jaren senioren zodat ze zelfstandig kunnen blijven wonen. Ik heb allerhande tools en checklist ontworpen zodat de senioren samen met hun kinderen alle praktische zaken goed kunnen regelen en daardoor langdurig zelfstandig kunnen blijven wonen.

Allemaal superhandig zou je zeggen maar toen kwam het moment dat mijn eigen vader hulpbehoevend werd, ging ik daar, ondanks al mijn kennis en ervaring, bijna aan onderdoor. ☹Ik was echt wel gefrustreerd omdat ik vond dat ik toch beter moest weten maar zo simpel was het dus blijkbaar niet. Daarom besloot ik onderzoek te doen en me er verder in te verdiepen hoe dat allemaal werkt. 

Want hoe kan het zo zijn dat je het gevoel hebt dat je tekortschiet terwijl je als kind toch doet wat je kan? Dat je merkt dat je hulpverlener wordt van je vader of moeder terwijl dat helemaal niet bij je past. Kan je je dat voorstellen?

Weet je wat bizar was? Het gaat over rollen, verantwoordelijkheden, patronen en willen voldoen aan het ideale plaatje. Nadat ik dat proces had doorgemaakt voelde ik me oprecht minder schuldig en kon ik de verantwoordelijkheid bij mijn vader laten. Daardoor konden we de zaken samen regelen in plaats van dat ik alles (letterlijk en figuurlijk) overnam. Een prachtige win-win situatie en die kennis gebruik ik dagelijks in mijn contacten met de kinderen van onze oudere cliënten.

Deze win-win situatie gun ik jou ook! Ik kijk er enorm naar uit om mijn praktische kennis over zelfstandig wonende senioren én de wijze waarop je met je hulpbehoevende ouders om kan gaan zonder schuldgevoel met je te delen. Zodat jij ook weet hoe je alles goed voor én met je vader of moeder kunt regelen zonder dat jij eraan onder doorgaat of alles zelf moet doen.

Niets is zo frustrerend als keihard je best doen en nog het gevoel hebben te kort te schieten.

Voor wie is het en voor wie niet?

Het online programma is voor jou als  dochter die zich schuldig voelt door de spagaat van een druk eigen leven en de zorg voor haar hulpbehoevende ouders. Dochters die daarom dolgraag willen weten wat ze kunnen  doen om hun ouder worden vader of moeder echt te kunnen helpen.  Het is niet geschikt voor iedereen want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dus als je niet bereid bent het anders te gaan doen en blijft twijfelen en excuses verzinnen waarom dit voor jou dit niet zal lukken dan is dit programma niets voor jou. Of wanneer je liever zelf het wiel uitvindt en niet open staat voor hulp.

Testimonials

“Mooi mens en ook een heel mooi online-programma. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden het programma te volgen. Scheelt zoveel als je de zorg voor oudere ouders goed inricht!”

“De eerste module was voor mij de moeilijkste. Ik ben gewend om in de bres te springen en te doen wat nodig is. En mijn tempo ligt veel hoger dan dat van mijn ouders. Zelfs na een burn-out 😊 . Heel moeilijk om mezelf een goede dochter etc te voelen als ik de regie bij mijn ouders laat, en geen verantwoordelijkheid voor hun welzijn neem…..”

“Wat me het allermeeste geraakt heeft is het feit dat je het overnam en mij het gevoel gaf dat ik er niet alleen meer voor stond. Dat voelde zo goed, voelde me 10 kilo lichter, iemand die professioneel meekijkt en alles op alles zet om gevolg te geven aan de wens van mijn moeder. Om me heen zie ik meer mensen die tegen een muur aanlopen, ten einde raad zijn, er niet doorheen komen en het zo graag goed willen regelen. 

Die mensen wens ik BurenService, jullie nemen ze aan de hand, gaan kijken wat er kan en dat geeft lucht. 

Geweldig dat jullie bestaan.”

Wat ga je leren?

Het programma gaat over bewustwording én over praktische zaken. Het gaat over loslaten in vertrouwen.  Een proces waar je niet alleen doorheen hoeft te gaan maar samen met mij, met Moon!

Ik geloof en weet dat het ook voor jou mogelijk is dat het huishouden en het huis van je ouders senior-proof wordt zonder dat jij alles doet. Omdat jij weet hoe het werkt met de verantwoordelijkheid voor het welzijn van je hulpbehoevende ouders. Dat jij weer rust in je leven krijgt, simpelweg omdat je weet dat alles voor nu en de toekomst goed geregeld is. Dat je het inzicht hebt hoe je er echt voor je ouders kan zijn zonder eraan onderdoor te gaan. Dat je leert dat dit allemaal mogelijk is zonder dat knagende schuldgevoel dat je niet genoeg hebt gedaan. Dat je weer kind kan zijn en je ouders weer vader of moeder.

Met de juiste aanpak is dat allemaal mogelijk.

Inhoud van het programma

Zo gaan we te werk:

Je krijgt 5 modules met stap-voor-stap video's, praktische werkbladen, een scan en een checklist.

Daarnaast kun je 7 dagen per week contact opnemen 'Met Moon" voor ondersteuning en feedback!
Samen is alles zoveel leuker!

Module 1: Oud worden willen we allemaal, maar oud zijn…

Hulpbehoevende ouders zo lang mogelijk in hun eigen kracht.

Module 2: Een senior-proof huishouden.

Zonder dat jij het overneemt het huishouden van je hulpbehoevende ouders spik-en-span.

Module 3: Een ongelukje zit in een klein hoekje.

Maak op een super eenvoudige manier een veilig thuis van het huis van je hulpbehoevende ouders.

Module 4: Hulp dichtbij voordat het te laat is.

Vind de weg in de jungle van de ouderenzorg en krijg eerder hulp!

Module 5: Thuis blijven wonen, of toch niet...

Wat is er allemaal wél mogelijk als thuiswonen echt niet meer gaat?

Met de 5 modules weet je dus precies wat je op welk moment moet doen om het goed met je oudere vader of moeder te regelen én direct meer rust in je eigen leven te krijgen.

Investering

Je investering voor het online-programma “Help, mijn ouders worden oud” is € 925,00  incl. BTW. Je krijgt hiervoor alle tools, technieken, stap-voor-stap video’s die je helpen het goed met je oude ouders te regelen én voor meer rust in je eigen leven. 

Daarnaast ontvang je gedurende het programma persoonlijke coaching door mij, Moon! 

Mocht het je beter uitkomen om in termijnen te betalen dan kan dat ook. Je betaalt dan direct de 1e termijn van €470 en over een maand de 2e termijn.

Help, mijn ouders worden oud

EENMALIGE INVESTERING
925 incl. btw / eenmalige investering
  •  
Populair

Help, mijn ouders worden oud

TWEE TERMIJNEN
470 incl. btw / tweemaandelijkse termijnen
  •  
niet goed geld terug

100% tevredenheidsgarantie en veilige betaling

Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit dit programma toepast je het beter met en voor je hulpbehoevende ouders geregeld hebt, meer rust hebt en je minder schuldig voelt.

Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na aanmelding naar support@metmoon.nl en je krijgt je investering retour. 

Veelgestelde vragen

5 weken lang een module, werkbladen en downloads.

30 dagen niet goed geld terug, geen andere voorwaarden.

Ja natuurlijk, lifetime toegang dus ook updates.

Vragen kun je dagelijks aan Moon stellen via whatsapp 0646 844 144 en via  support@metmoon.nl.

Ja zeker, je kan in 2 termijnen betalen.

Je houdt levenslang toegang tot het programma, indien je een week er niet aan toekomt kun je het de volgende week zo weer oppakken.

Het programma is geschikt voor dochters die merken dat ze alles wel voor hun ouders willen doen maar tegen hun eigen grenzen aanlopen en bereid zijn het anders te doen.

Het programma is heel eenvoudig te volgen. Het is een kwestie van klikken op linkjes die je krijgt toegestuurd. Dat moet helemaal goed komen! En we zijn altijd bereikbaar voor technische vragen.

Investeren is altijd spannend. Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen, misschien zijn ze ook nuttig voor jou:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

En nu??

Als je echt rust wilt omdat je weet dat alles goed voor én met je hulpbehoevende ouders is geregeld dan is dit hét programma om aan deel te nemen.
Ps. Je hoeft het niet alleen te doen, ik sta naast je en help je!
Aarzel niet langer en doe mee,
Liefs
Moon

Scroll naar boven