Met Moon

Vroeger, lang geleden, toen ik nog jong was, werd ik door iedereen Moon genoemd. Nu komt dat steeds minder voor, alleen mijn ouders en zus noemen mij nog zo.. Moon genoemd worden is voor mij synoniem voor die veilige familieband, voor mijn rol als dochter en zus. 

Tegenwoordig word ik vooral gewoon Monique genoemd en help ik sinds 2013 met mijn bedrijf BurenService  senioren zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen,. Tegelijkertijd kwam ik er als dochter van een ouder worden vader achter hoe extreem lastig het kan zijn om je eigen leven te combineren met de zorg voor je ouders. 

In de afgelopen jaren heb ik met vallen en opstaan  geleerd hoe ik mijn hulpbehoevende vader het beste kon helpen, hoe ik de regie bij hem kon laten zonder alles ‘over te hoeven nemen”. Maar ook doordat ik kennis had van de ouderenzorg en wist wat er allemaal mogelijk was. Ik ben in dit proces veranderd, heb een bewustwordingsproces doorgemaakt. Daardoor weet ik nu hoe het ook kan zonder dat ik overbelast raak.

Sindsdien is het mijn missie dat jij, als dochter van ouder wordende ouders, net als ik, weer ruimte in je leven krijgt, je je minder schuldig voelt als je een keer geen zin hebt om naar je ouders te gaan en bovenal om meer te kunnen genieten van de tijd die je met je ouders hebt!

Niet alles zelf doen maar “Met Moon”

Daarom heb ik naast BurenService het “Met Moon” opgericht én het  super waardevolle onlineprogramma  “Help, mijn ouders worden oud.” ontwikkeld. Daarin deel ik al mijn kennis, ervaring, door mij ontwikkelde scans en checklists. 

Ik weet uit eigen ervaring dat dit echt mogelijk is en daar wil ik jou graag bij helpen. Ik zal je bijstaan, gidsen, helpen of hoe je het ook noemt, je HOEFT het niet alleen te doen. Vandaar de naam Met Moon!  

Zodat je je minder schuldig voelt omdat alles goed geregeld is en je meer rust in je hoofd krijgt.

Liefs,

Moon

Worden jouw ouders hulpbehoevend en wil jij je minder schuldig voelen èn meer rust in je hoofd?

Download dan nu de gratis gids "Help, mijn ouders worden oud."

snelgids mockup

✓  Je begrijpt wat er mogelijk is om je ouders zelfstandig te laten wonen.
✓  Je snapt de basis van de ouderenzorg in Nederland waardoor je de zorg voor je ouders beter kunt regelen.
✓  Je voelt je minder schuldig omdat je weet hoe je zaken goed organiseert voor je ouders.

Geen spam, je ontvangt regelmatig tips, afmelden altijd met 1 klik, zie privacyverklaring.

Scroll naar boven