Moet jij er ook niet aan denken hoe je het zou moeten organiseren als je oudere ouders onverhoeds van de trap vallen of uitglijden in de badkamer?

Zou je er daarom graag willen weten wat er nodig is om je ouders Zorgeloos Zelfstandig te laten wonen? Download dan nu de gratis Quick Scan Zorgeloos Zelfstandig Wonen!

Mockup voorkant Quick Scan

✓   Met deze Quick Scan heb je snel de risico’s in beeld 
✓ Weet je wat je wél en niet zou moeten aanpassen
✓   Ben jij minder bezorgd omdat je weet dat het huis voor nu en de toekomst echt veiliger is.  

Geen spam, je ontvangt regelmatig tips, afmelden altijd met 1 klik, zie privacyverklaring.

burenservice

Hej, ik ben Moon, ik assisteer via mijn bedrijf BurenService al vele jaren senioren zodat ze zelfstandig kunnen blijven wonen.  

Ondanks die ervaring ging ik er, toen mijn eigen vader hulpbehoevend werd, bijna aan onderdoor.  Ik was gefrustreerd omdat ik vond dat ik beter moest weten maar zo simpel was het dus niet. Daarom besloot ik onderzoek te doen en me er verder in te verdiepen hoe dat allemaal werkt. Daarbij kwam mijn opleiding tot transformatief mediator goed van pas, het ging namelijk niet alleen over de praktische zaken maar óók over veranderende rollen omdat mijn vader oud en hulpbehoevend werd!

Daarna werd het een stuk makkelijker om samen met mijn vader de zaken goed te regelen zonder dat ik het van hem ‘overnam”. Dit inzicht en gevoel was zo waardevol voor mij en mijn vader dat ik dat iedere dochter van oudere ouders gun!

Daarom heb ik een onlineprogramma “Help, mijn ouders worden oud” ontwikkeld waarin ik jou als dochter van ouder worden ouders stap voor stap help alles goed voor én met je oudere ouders te regelen! Dat hoef je overigens niet alleen te doen, ik help je en sta naast je als coach!

Lijkt jou dat ook wat? 

Klik dan op deze link voor meer informatie.

Liefs,

Moon

Scroll naar boven